Kauniit kukat kukkapalvelustamme Lahdessa

kukkaa pitelevä kämmen -kuvake

Kukkakauppa Pinja tarjoaa monipuoliset kukkapalvelut Lahdessa. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi kukat ja kukka-asetelmat ympäri vuoden. Olemme avanneet kukkamyymälämme uusituissa tiloissa Mukkulan ostoskeskuksessa. Voit asioida myös verkkokaupassa ja tilata kukille toimituksen toivomaasi osoitteeseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Monipuoliset palvelut

Löydät meiltä tuoreet kukat, kukkakimput ja -asetelmat jokaiseen elämän käännekohtaan sekä arkea piristämään. Suosimme kotimaisia kukkia mahdollisuuksien mukaan. Sidontapalvelumme toteuttaa upeat, yksilölliset kimput ja asetelmat toiveitasi noudattaen. 


Myymälässämme on myynnissä myös lahjatavaraa, kuten kortteja, kynttilöitä, maljakoita ja ruukkuja.

Saat meiltä:

  • kotimaiset ruusut

  • tuoreet leikkokukat

  • uniikit morsiussidonnat

  • surusidonnat (hautajaiskukat ja -seppeleet) toiveiden mukaan

  • kukkavälityspalvelut Lahden seudulla

  • viherkasvit kotiin

  • kortit ja lahjatavarat samasta paikasta.

ruusukuvake

Kotimaiset ruusut ja muut kauniit leikkokukat

Leikkokukat ovat helppohoitoisia, ja yleisimmät leikkokukat ovat myös verraten edullisia kodin ja juhlan piristäjiä. Valikoimaamme kuuluvat ruusut ja muut leikkokukat laidasta laitaan, kukkien saatavuudesta riippuen. Suosimme mahdollisuuksien mukaan kotimaista. Löydät meiltä ainoana kukkakauppana Lahdessa kotimaiset ruusut!

Kysy lisää valikoimastamme

Yksilölliset morsiuskimput

Teemme yksilölliset kukkakimput, kukka-asetelmat ja muut kukkakoristeet tärkeään päivääsi. Kuvagalleriasta löydät joitakin valmiita vaihtoehtoja inspiraation lähteeksi. 

 

Piipahda käymään tai soita, niin suunnitellaan yhdessä hääpäivänne kukat! Toteutamme kukat toiveidesi mukaan, ja kerromme mielellämme myös ammattilaisen vinkkejä, mikäli et ole aivan varma, millaista kukka-asetelmaa olet hakemassa.

Tutustu kuvagalleriaan

Surusidonnat toiveiden mukaan

Kukilla kerrot surustasi muistotilaisuudessa. Saat kukkapalvelustamme hautajaiskukat ja -seppeleet toiveidesi ja mieltymystesi mukaan. Toimitamme kukat tarvittaessa myös hyvissä ajoin paikan päälle. Meiltä onnistuvat niin osanottokukat, tyylikkäät kimput, hautavihot kuin kukitetut seppeleetkin − kaikki mitä tarvitset. Tule meille suunnittelemaan surukukat tai tilaa verkkokaupasta.

Siirry verkkokauppaan

Kukkavälityspalvelut

Toimitamme kukat haluamaasi osoitteeseen sovittuna aikana. Voit asioida sekä myymälässämme Mukkulan ostoskeskuksessa että verkkokaupassamme. Verkkokaupasta tilaat halutessasi kukat kotiovelle ilman kontaktia. Muistathan mainita toiveistasi tilauksesi yhteydessä, niin kukkalähetti tietää, miten toimia. Kukkalähetyksestä voidaan myös ilmoittaa ennakkoon puhelimitse.

Asioi verkkokaupassa
yhteydenottokuvake

Voit tilata kauniit kukat ja kukka-asetelmat kukkapalvelustamme Lahdesta.

Ota yhteyttä!